Meest gestelde vragen

Alle Nailner producten zijn ontwikkeld om onychomycose (kalknagels) te behandelen. Nailner producten bevatten een gepatenteerd transportsysteem wat het mogelijk maakt dat de Ingrediënten door de dikke hoornlaag en verder in de volledige nagel door kunnen dringen. Door de pH-waarde van de nagel te verlagen zorgt Nailner ervoor dat het milieu van de geïnfecteerde nagel ten nadele van de schimmel verandert, waardoor de nagel kan herstellen van de schimmelinfectie.

De formule van Nailner 2 IN 1 behandelt niet alleen de kalknagel maar verbetert ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel:

  • Een uniek transportsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten in de volledige nagel door kunnen dringen. Door het milieu van de nagel te veranderen, ten nadele van de schimmel, kan de schimmel bij de bron worden tegengegaan.
  • Nailner 2 IN 1 bevat ook een kleur verbeterend ingrediënt dat helpt om het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel na  7 dagen te verbeteren.*
  • Beschermt de nieuwe nagel tegen infectie.

Nailner Kalknagelpen: 
Ethyl Lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid. 

Nailner Kalknagelkwastje:
Ethyl Lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid. 

Nailner Kalknagelpen 2 IN 1:
Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

Nailner Kalknagelkwastje 2 IN 1:
Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

Kalknagels komen zelden bij kinderen voor. De nagels van kinderen zijn heel flexibel. Er ontstaan dus bijna geen scheurtjes waar schimmels door kunnen binnendringen. 

Andere oorzaken 
Verkleuring van de nagel bij kinderen kan ook door psoriasis of een gebrek aan vitaminen, aminozuren en/of calcium komen. Raadpleeg daarom eerst je huisarts. 

Geschikt voor kinderen 
Bevestigt de huisarts dat het om kalknagels gaat, dan kun je Nailner gebruiken om de nagelinfectie van je kind te behandelen.

Gevoeligheidstest 
De gevoeligheid van kinderen voor Nailner is niet specifiek getest. Gebruik Nailner daarom eerst op één nagel om te bepalen of je kind hier gevoelig voor is. Kinderen hebben vaak een gevoelige huid en zijn ook vaker allergisch voor bepaalde ingrediënten van producten.

Zichtbaar resultaat binnen enkele weken 
Het positieve effect van Nailner is meestal binnen enkele weken zichtbaar. De schimmelinfectie is binnen ongeveer twaalf weken vaak verdwenen. Hierdoor nemen de verkleuring en schilfering af en ziet de nagel er veel beter uit. 

Volledig herstel vraagt tijd 
Volledig visueel herstel van de nagel vraagt tijd. Er moet een gezonde nagel groeien om de aangetaste nagel te vervangen. Hoeveel tijd hiervoor nodig is hangt af van het formaat van de nagel en het stadium van infectie. Een beginnende kalknagel herstelt sneller dan een kalknagel in een gevorderd stadium. Bij een teennagel kan dit tot twaalf maanden duren.

Bij het aanbrengen van Nailner Pen zie je op de nagel een dunne laag vloeistof glinsteren. De vloeistof trekt snel in, waarna de nagel er weer uitziet als voorheen. Zolang deze dunne laag tijdens het aan brengen op de nagel zichtbaar is, is de pen niet leeg.

Je kunt de pen ook op papier testen. Laat de pen een vochtige streep op het papier achter, dan is de pen niet leeg. 

Kalknagels bestrijden 
Behandel de aangetaste nagel(s)vier weken lang twee keer per dag met Nailner. Daarna kun je de dosering terugbrengen tot een keer per dag gedurende de gehele aangroeiperiode van de nagel (zes tot acht maanden voor vingernagels, acht tot twaalf maanden voor teennagels). 

Preventief gebruik tijdens de behandeling
Behandel tijdens de gehele behandelperiode ook je gezonde nagels dagelijks met Nailner om infectie te voorkomen. 

Preventief gebruik na de behandeling
Zodra de behandeling volledig is afgerond, kun je Nailner een keer per dag gebruiken om herinfectie te voorkomen.